` Workshop Ecologische zelfbouw in Nijmegen en Amsterdam | nieuwsdetail | Kavelgids.nl

 

Workshop Ecologische zelfbouw in Nijmegen en Amsterdam

| bron: Orga-architect
Workshop Ecologische zelfbouw in Nijmegen en Amsterdam

Heb je een kavel gekocht, een optie genomen of ben je dat in de toekomst van plan? En je wilt een duurzaam energiezuinig woonhuis? Je wilt bouwen in natuurlijke en modern ecologisch materialen? En je wilt een woonhuis onder architectuur? Dan is deze workshop een uitstekende voorbereiding!


Drie experts van het ecologisch bouwen zullen je vertellen wat het inhoudt: ecologisch architect ir. Daan Bruggink, isolatiemateriaal expert en bouwkundige Willem Vijfwinkel en energieadviseur Hans Crone.


Ze vertellen je over hun vakgebied, hoe die zich tot elkaar verhouden en hoe je je eigen wensen en ideeën meest optimaal kan integreren. In de lezingen wordt met afbeeldingen, tekeningen en foto’s een overzicht van de mogelijkheden gegeven. In de workshops kan je daar dieper op induiken en je persoonlijke voorkeuren kort bespreken. Er zijn verschillende maquettes te zien, materialen te zien en te voelen en technische principes uitgelegd.


Waar en wanneer
Nijmegen woensdag 25 januari 2012 – start 19.00 uur, lokatie afhankelijk van aantal deelnemers.


Let op: in februari 2012 een soortgelijke workshop in Pakhuis Willem de Zwijger in Amsterdam!! Informatie volgt binnenkort!


Deelname
Kom ook sparren met specialisten en meld je voor 10 januari 2012 aan via de mail: info@orga-architect.nl. Na aanmelding ontvangt u alle gegevens betreffende de lokatie, route en parkeren.


De kosten voor de workshop bedragen 35 euro per persoon. Dit bedrag moet na aanmelding overgemaakt worden op rekeningnummer 39.04.03.903 (triodos) tnv ORGA architect en ovv Workshop Nijmegen.

Disclaimer:

Kavelgids.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand artikel en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.