` Zelfbouwcafe Amsterdam - 27 febr. gaat over duurzaam en ecologisch bouwen | nieuwsdetail | Kavelgids.nl

 

Zelfbouwcafe Amsterdam - 27 febr. gaat over duurzaam en ecologisch bouwen

| bron: Renee Petiet
Zelfbouwcafe  Amsterdam - 27 febr. gaat over duurzaam en ecologisch bouwen

Zelfbouwcafé is een platform voor zelfbouwers en betrokkenen. Het is een samenwerkingsverband met de gemeente Amsterdam. De cafe s zijn gratis en interessant voor iedereen die een kavel (op het oog) heeft.

In deze maandelijkse bijeenkomsten worden verschillende onderwerpen uit het bouwproces chronologisch behandeld, van aanschaf van de kavels tot oplevering van de woningen circa twee jaar later. Er is tijd en ruimte om elkaar te inspireren en ervaringen en kennis te delen in een informele setting.

In het cafe van 27 februari as. bespreekt ir. Daan Bruggink van ORGA architect, sustainable architecture de ins en outs van het duurzaam bouwen: de stappen in het bouwproces, duurzaam en ecologisch bouwen en dampopen houtskeletbouw. Willem Vijfwinkel van Warmteplan, adviseur op het gebied van ecologische isolatiematerialen (Homatherm, houtvezelisoaltie, cellulose) van Warmteplan vertelt over het gezonde binnenmilieu en natuurlijke isolatie materialen. Hans Crone van Crone advies, energie adviseur van duurzame en natuurlijke energiesystemen vertelt over de energiemogelijkheden in ecologische woonhuizen.

Voor meer info en aanmelding zie de onderstaande link.

Klik hier voor meer informatie.

Disclaimer:

Kavelgids.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand artikel en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.