` 80 vrije kavels en CPO-kavels Blixembosch | nieuwsdetail | Kavelgids.nl

 

80 vrije kavels en CPO-kavels Blixembosch

| bron: Gemeente Eindhoven
80 vrije kavels en CPO-kavels Blixembosch
Voor mensen die hun eigen droomhuis willen vormgeven, komen verschillende mogelijkheden in Blixembosch Buiten. Vrije kavels bijvoorbeeld, maar ook kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). In dat geval ontwikkel en bouw je samen met toekomstige buren.

Planning vrije kavels

De gemeente Eindhoven is van plan om vóór de zomervakantie van 2012 te starten met het uitgeven van kavels voor IVS (Individuele Vrije Sector). In fase 1 maakt de gemeente ongeveer 32 IVS-kavels bouwrijp. Individuele particulieren kunnen dan naar verwachting vanaf januari 2013 starten met het bouwen van hun woning.

Planning CPO-kavels

Vanaf tweede helft 2012 begint de gemeente met de uitgifte van CPO-kavels. Georganiseerde particulieren kunnen vervolgens starten met de collectieve woningbouw. De feitelijke start is uiteraard afhankelijk van de initiatieven van deze particulieren.

Disclaimer:

Kavelgids.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand artikel en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.