` Verkoop vrije kavel Binnenduin Beverwijk begonnen | nieuwsdetail | Kavelgids.nl

 

Verkoop vrije kavel Binnenduin Beverwijk begonnen

| bron: Gemeente Beverwijk
Verkoop vrije kavel Binnenduin Beverwijk begonnen
Veel belangstelling voor informatieavond Binnenduin.

Afgelopen Valentijnsdag liep de raadzaal in het nieuwe Stadhuis vol met mensen die zich graag lieten informeren over de acht kavels die in de verkoop zijn gegaan voor de nieuwe wijk Binnenduin.

Ongeveer 120 mensen bezochten de inloopavond over de nieuwe wijk Binnenduin. In de publiekshal was een kleine informatiemarkt opgezet. Hier konden de bezoekers zich, onder het genot van een kopje koffie of thee, laten informeren door de diverse deskundigen bij de kramen. Projectwethouder Jaqueline Dorenbos heette de aanwezigen welkom en verwees het publiek naar de raadzaal. Daar gaf projectleider Paul Schekkerman een boeiende presentatie over de kavels, het project, het beeldkwaliteitsplan, de grondprijzen, de wijze van inschrijving en de loting voor de uitgifte van de percelen. Ook werd er een presentatie gegeven over duurzaam bouwen. Na afloop werd door verschillende bezoekers nog flink nagepraat bij de informatiekramen en er was veel belangstelling voor een kleine maquette waarop de kavels duidelijk waren geprojecteerd.

Aan het einde van de avond gingen mensen met een hoofd vol informatie naar huis. Ook onder de arm zat veel informatie, waaronder de verkoopbrochure met daarbij o.a. het reglement van loting, het inschrijfformulier en de model verkoopovereenkomst.

Meer informatie

De documenten met verkoopinformatie, het inschrijfformulier, het reglement van loting en de model verkoopovereenkomst zijn terug te vinden op de projectwebsite. Voor meer informatie of de verkoopbrochure kunt u ook 0251-256256       bellen en vragen naar mevrouw Westerhof.
Klik hier voor meer informatie.

Disclaimer:

Kavelgids.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand artikel en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.