` 22 nieuwe vrije kavels op het Talingeneiland | nieuwsdetail | Kavelgids.nl

 

22 nieuwe vrije kavels op het Talingeneiland

| bron: Uw-thuis.nl
22 nieuwe vrije kavels op het Talingeneiland
Wilt u uw eigen vrijstaande woning of twee-onder-één-kapwoning bouwen? Kom dan op 31 maart a.s. tussen 11:00 en 15:00 uur naar het informatie- en verkoopcentrum voor de start verkoop van 22 nieuwe vrije kavels op het Talingeneiland. De kavelgroottes variëren van 420m² tot 1280m² en prijzen zijn vanaf €112.680 v.o.n.

Bebouwingsmogelijkheden
Om u als belangstellende een goed inzicht te kunnen geven in de bebouwings-mogelijkheden op de kavels, hebben wij een aantal gerenommeerde catalogusbouwers gevraagd om een woningontwerp uit te werken. De aanwezige partijen kijken er naar uit u deze ontwerpen op de verkoopdag te presenteren en nader toe te lichten.

Verkoop en inschrijving
Wilt u zich direct al inschrijven op een kavel naar keuze? Dat kan! Vanaf 31 maart liggen de inschrijfformulieren voor u gereed bij het informatiecentrum \"Bureau Meerstad\" aan de Hoofdweg in Harkstede. U kunt de informatie ook bij ons op kantoor ophalen!

De inschrijvingsperiode duurt tot en met maandag 9 april a.s. om 13:00 uur. De loting vindt plaats op dinsdag 10 april a.s. bij de notaris. Uiteraard brengen wij u bij inschrijving na de loting zo snel mogelijk op de hoogte van de uitslag.

Disclaimer:

Kavelgids.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand artikel en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.