` 7 waterkavels te koop nabij kampen | nieuwsdetail | Kavelgids.nl

 

7 waterkavels te koop nabij kampen

| bron: De Gilden Groep
 7 waterkavels te koop nabij kampen

Aan een zijtak van de IJssel, nabij Kampen, realiseert De Gilden Groep langs   het open vaarwater   het Ganzendiep het project   Thuishaven   waar 12 vrije watergebonden kavels, 12 kavels voor type 2-onder-1-kap woningen en 2 vrije dijkkavels ontwikkelt worden.


Uniek aan deze locatie is dat hier permanent buitendijks gewoond mag worden en dat er een blijvend vrij uitzicht is over de landerijen. De woningen aan de Rietoever van het Ganzendiep hebben in de achtertuin een prive-insteekhaven van 60 tot 90 m². Twee woningen zijn inmiddels gerealiseerd, de derde is in aanbouw. Alle watergebonden kavels zullen met voldoende afstand van elkaar gerealiseerd worden omdat elke kavel voorzien zal worden van een eigen boten insteekhaven.


Het is nu mogelijk om een bouwkavel te opteren voor zelfrealisatie van een woningbouwplan op maat. Voor dit project is een beeldkwaliteitsplan opgesteld en in het beschikbare bestemmingsplan zijn alle regels, voorwaarden en plankaart te vinden.


Momenteel zijn er nog 7 waterkavels te koop en één dijkkavel voor een vrijstaande woning. Medio Juni 2012 zal er meer duidelijkheid zijn over de, nog te ontwikkelen, 2-onder-1-kap-woningen.

Klik hier voor meer informatie.

Disclaimer:

Kavelgids.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand artikel en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.