` Te koop: vrije bouwkavels Best | nieuwsdetail | Kavelgids.nl

 

Te koop: vrije bouwkavels Best

| bron: GEM Best
Te koop: vrije bouwkavels Best

De gemeente Best start met de verkoop van 27 bouwkavels voor vrijstaande woningen. Deze vrije kavels liggen in de nieuwbouwlocaties Schutboom (16 kavels), Steegsche Velden (5 kavels) en Broekstraat (6 kavels).

De grootte van de bouwkavels varieert van ± 400 m2 tot ± 900 m2. De kavelprijzen zijn afhankelijk van de grootte van de kavel (de prijs per m2 is € 355,00 excl. BTW).


De toewijzing van de bouwkavels zal plaatsvinden via inschrijving en loting, waarbij de loting de volgorde van de gegadigden voor de toewijzing van de bouwkavels bepaalt.


Regels en voorwaarden
Op de locaties Schutboom, Steegsche Velden en Broekstraat heeft u volop ruimte om een huis te bouwen dat aan uw eigen wensen voldoet. Uiteraard stelt de gemeente Best wel bepaalde regels en voorwaarden. Onderaan deze pagina vindt u deze documenten.


Interesse?
Hebt u interesse in een bouwkavel? Vul dan uiterlijk 22 mei 2012 het inschrijfformulier in. Dit formulier kunt u downloaden of ophalen bij de receptie in het gemeentehuis. De kosten voor een inschrijving zijn € 150,00 (per locatie).  


Bouwkavelzoekendenlijst
In 2004 is de bouwkavelzoekendenlijst, die bestemd was voor de uitgifte van bouwkavels in Heuveleind/Heivelden, opgeheven. Iedereen die toentertijd op deze lijst stond kan nu bij de inschrijving op een bouwkavel in Schutboom gebruik maken van de overgangsmaatregel. Dit betekent dat diegene voor de loting van de kavels in Schutboom een extra, dus twee lotnummers krijgt toegewezen.


Indien u op de Bouwkavelzoekendenlijst stond en nu gebruik wilt maken van de overgangsmaatregel, dan verzoeken wij u dit op het inschrijfformulier voor bouwkavels in Schutboom aan te geven.


Lotingen
De lotingen worden verricht door een notaris en vinden plaats in de burgerzaal van het gemeentehuis op:
 Schutboom: 31 mei van 10.00 tot 11.00 uur
 Steegsche Velden en Broekstraat: 31 mei van 11.00 tot 12.00 uur.

U kunt hierbij aanwezig zijn. Vanaf 7 juni vinden op basis van de loting de gesprekken plaats voor het toewijzen van de kavels. 


Meer informatie
Alle informatie over de verkoop van de bouwkavels in Schutboom, Steegsche Velden en Broekstraat kunt u op deze website vinden. Mocht u echter toch nog vragen hebben, dan kunt u contact op met de gemeente via telefoonnummer: 0499-360911 of e-mail: info@gemeentebest.nl.

Klik hier voor meer informatie.

Disclaimer:

Kavelgids.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand artikel en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.