` 8 mei informatieavond kaveluitgifte locatie Woordhof in Hummelo | nieuwsdetail | Kavelgids.nl

 

8 mei informatieavond kaveluitgifte locatie Woordhof in Hummelo

| bron: GEM Bronckhorst
8 mei informatieavond kaveluitgifte locatie Woordhof in Hummelo

Op 8 mei 2012 start de verkoop van 8 kavels op locatie Woordhof aan de Keppelseweg in Hummelo.

De kavels betreffen 6 rijwoningen voor starters (2 blokken van 3 in collectief particulier opdrachtgeversschap (CPO)) en 2 kavels voor particulier opdrachtgeverschap. Naar verwachting is deze locatie de laatste grote inbreiding in Hummelo. Op 8 mei organiseren we in de Gouden Karper in Hummelo een informatieavond voor belangstellenden over de ontwikkeling van de locatie en de verkoopvoorwaarden. De avond begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom!


Collectief opdrachtgeversschap
Bij CPO ontwikkelt een groep particulieren naar eigen inzicht een woningbouwproject. Hierbij ontwerpen zij niet alleen hun eigen woning, maar een heel appartementencomplex of, zoals op locatie Woordhof, rijenwoningen. Het is voor het eerst mogelijk om in Bronckhorst kavels in het starterssegment met deze vorm van bouwbeheer te kopen.


Kavels
De kavels van de rijwoningen variëren in afmeting, waarvan de grootste kavel 290 m2 is. De vraagprijs is vanaf € 160.000 v.o.n. De 2 kavels voor particulier opdrachtgeverschap zijn ca. 850 m2 groot. De prijs hiervoor moet nog bepaald worden.

Disclaimer:

Kavelgids.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand artikel en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.