` Gemeente Rheden biedt bouwkavels te koop aan | nieuwsdetail | Kavelgids.nl

 

Gemeente Rheden biedt bouwkavels te koop aan

| bron: Gemeente Rheden
Gemeente Rheden biedt bouwkavels te koop aan

De gemeente Rheden biedt vier vrijstaande bouwkavels te koop aan voor de bouw van vrijstaande woningen. Dit zijn drie kavels aan de Köllinglaan en 1 bouwkavel aan de Meidoornlaan in Dieren.

De aanleiding om aan de Köllinglaan bouwkavels te realiseren is ontstaan ten tijde van het project Hart van Dieren. Bij de ontwikkeling van het Da Costa terrein zijn er naast appartementen voor Vivare drie bouwkavels aan de Köllinglaan juridisch mogelijk gemaakt. Deze kavels gaat de gemeente nu verkopen. Gelijktijdig met de verkoop van deze kavels verkoopt de gemeente een kavel aan de Meidoornlaan.


De drie kavels aan de Köllinglaan zijn 927, 936 en 938 m2 groot. De koopprijs bedraagt € 330.000,00. De kavel aan de Meidoornlaan ligt tussen de huisnummers 183 en 193. Deze kavel heeft een oppervlakte van 719 m2. De koopprijs bedraagt € 275.000,00. De kavels worden vrij op naam geleverd inclusief omzetbelasting, kosten inrit en de kosten van een rioolaansluiting en met een bodemgeschiktheidsverklaring.


Bebouwing
Op grond van de vigerende bestemmingen kunnen op de kavels vrij staande woningen worden gebouwd. Voor de kavels aan de Köllinglaan zijn twee typen woningen mogelijk (één bouwlaag met opbouw of twee bouwlagen).


Aan de kavel aan de Meidoornlaan kunnen twee bouwlagen met kap gebouwd worden. Kopers krijgen een bouwplicht opgelegd.


Belangstelling
Belangstellenden kunnen schriftelijk reageren door het inschrijfformulier in te leveren c.q. per post te verzenden aan Notarispraktijk Dieren, Postbus 125, 6950 AC Dieren. Op vrijdag 15 juni 2012 sluit de inschrijvingstermijn. De notaris zal belangstellenden eventueel rangschikken door loting.

Disclaimer:

Kavelgids.nl velt geen oordeel over de geschiktheid en/of volledigheid van de geboden informatie in bovenstaand artikel en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele tekortkomingen of onjuistheden.