` Over ons | Kavelgids.nl

 

Over ons

Over kavelgids.nl
Het doel van kavelgids.nl is het creëren van een marktplaats, waar particuliere vragers, aanbieders van kavels (bouwgrond) en gerelateerde bedrijven samenkomen. Het concept biedt de particuliere vrager de mogelijkheid om zelf hun woonwensen te bepalen. Deze kunnen met behulp van kavelgids.nl een geschikte kavel vinden en bedrijven met de juiste expertise inschakelen om de ontwikkeling van de woning te realiseren.

Activiteiten
Kavelgids.nl brengt alleen vrager, aanbieder en gerelateerde bedrijven met elkaar in kontakt en mengt zich niet in de (ver)kooptransactie en treedt niet op als adviseur voor koper of verkoper.

Kavels gratis aanbieden
Iedereen kan kavels, bouwgrond en bouwpercelen aanbieden op onze site! Indien u als aanbieder beschikt over een website voor uw kavel(s) of project, dan kunt u een gratis link naar uw website laten aanbrengen.

Adverteren
Adverteren op internet is al net zo normaal als adverteren in een krant of tijdschrift. Adverteren op internet is goedkoper en eenvoudiger dan de traditionele manier van adverteren. Uit onderzoek is gebleken dat de ROI (Return On Investment) ruim 5 maal hoger ligt.
Binnen het onafhankelijke karakter van \"kavelgids.nl\" kunt u uw bedrijf extra profileren. Dit kan zijn door een extra opvallende vermelding of een advertentie, waarbij u uw bedrijf op een exclusieve wijze kunt presenteren.

Platform voor Publiciteit
U kunt uw nieuwtjes en wetenswaardigheden naar onze redactie sturen. Zij verwerken deze berichten tot publicaties op de website en in onze nieuwsbrief.
Links in de nieuwsbrief leiden geïnteresseerden meteen naar uw informatie op onze website.

K.v.K.

Kavelgids.nl staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel te Rotterdam onder nummer
24381505

Privacy
Kavelgids.nl zal er alles aan doen om de privacy van haar relaties te waarborgen. De aan haar aangeboden gegevens van haar relaties niet verkopen aan anderen. Geen gegevens van haar relaties zichtbaar tonen op haar site, anders dan daar waar de relatie toestemming voor heeft gegeven (b.v. adres en woonplaats van een te koop aangeboden object). via relatief kleine e-mail berichten aan gerichte direct marketing doen.